Let's do something!

Besvar følgende spørgsmål: 

Skal du bruge et ekstra sæt hænder eller en sparringspartner? 

Vil du outsource dele af din markedsføring, eller vil du lave det hele selv? 

Hvis ikke du har fundet ud af overstående endnu, kan du give mig et kald, også kan vi snakke om det, hvis du ved, hvad du har brug for, så er det bare om at komme igang!

Branding

Vi vælger hver dag mellem tusindvis af identiske ydelser –  hvorfor skal vi vælge din?

Branding er dit værktøj til at invitere din målgruppe ind i din virksomheds univers og differentiere dig fra omverdenen. Et brand er samlingen af hele din virksomheds identitet, produkter, ansatte og kunder, hvorfor et stærkt brand ikke kun bliver skabt i marketingsafdelingen men i hele virksomheden. 

Vil du vide, hvordan du bliver kendt blandt din målgruppe, gør valget nemmere for potentielle kunder og tiltrækker den bedste arbejdskraft til din virksomhed? Løsningen findes i dit brand.

Læs her om Human Factor, som valgte at bruge Do Something til at genfinde sin brandidentitet. 

Let's do something with branding!​

Do Something media ydelser marketing branding annoncering
Do Something media ydelser marketing branding annoncering

Content marketing

Content marketing er måden, hvorpå vi skaber indhold. 

Med afsæt i content marketing strategier skaber vi indhold, som både kommunikerer din virksomheds værdier, taler din målgruppes sprog og giver dem en årsag til at investere i dig. Med content marketing øger vi kendskabet til din virksomhed, giver dine nuværende kunder og følgere noget værdifuld viden eller et smil på læben, samt fastholder og tiltrækker nye kunder.

Læs om Fjernvarme.info og deres udbytte af content marketing og samarbejdet med mig.

Let's do something with content marketing!​

Annoncer

Nå din målgruppe med målrettet annoncering. 

Både Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest m.f. tilbyder annoncering på deres platform. Men hvis du virkelig vil have noget ud af din annoncering, skal du vide platformen til at arbejde for dig. 

Jeg har flere års erfaring med annoncering for servicevirksomheder og uddannelsesinstitutioner på sociale medier. Vil du annoncere kan jeg hjælpe dig med at nå de mennsker, du søger.

Læs om Designskolen Kolding og deres udbytte af annoncering.

Let's do something with advertisement!

Do Something media markedsføring marketing branding annoncering
Do Something media ydelser marketing branding annoncering

Strategi

Der er et formål bag alt, vi gør. 

Hvis vi ikke ved hvorfor vi gør noget, hvad målet er, så kommer vi aldrig derhen. 

Ingen former for markedsføring får succes, hvis der ikke ligger tanker bag den. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du som virksomhed har udarbejdet en markedsføringsstrategi, som er realistisk og i samspil med organisationens værdier, aktiviteter og mål.

Jeg kan hjælpe dig med de tunge beslutninger fra markedsundersøgelser og målgruppebeskrivelser til markedsføringsbudget. Gennem tæt samarbejde med dig og din virksomhed, udarbejder vi strategi, årshjul og aktivitetsplaner, og sørger for dine mål, bliver målbare og realiserbare.

Let's do something with strategy!​

Priser

Betal forud med et klippekort på 15 – 100 timer.

Jo flere du køber jo billigere. Når jeg derefter løser opgaver for dig, bruger jeg af disse klip. Hver måned modtager du en oversigt over forbruget. Klippekortsystemet er din sikkerhed for, at du ikke bruger mere, end du har budgetteret. 

 

Betal pr. time. 

Pris per time uden binding: 800 kr. 
Pris per time med 3 måneders binding: 675 kr.

Få et tilbud

Do Something media ydelser marketing branding annoncering