Why Do Something?

Do Something er et løfte til mig selv og mine kunder om at gøre noget hver eneste dag for, at vi opnår vores mål, og gør noget godt for mennesker og miljø, også selvom det "noget" er en ganske lille ting. 

Do something
valuable

Det er tid til, at vi bruger marketing til at skabe forandring.

– Med marketing øger vi ikke kun kendskabet til os selv, men også den sag vi kæmper for. 

Vi har i den vestlige verden store forventninger til, at virksomheder gør en forskel for os og verdenen omkring os, og det betyder, at vi søger brands, der gør det. Brands der har et dybere formål, som følger deres formål op med handling. 

I Do Something beskæftiger vores kunder sig med services, bæredygtighed, innovation og menneskelig udvikling. De vil skabe bedre arbejdspladser,  fremme innovation og bæredygtig udvikling gennem uddannelse, lære os hvordan vi udnytter energien optimalt eller holder liv i kulturen.

Mine kunder kæmper for en sag – hvad kæmper du for? 

 

Ask something

Vi kommer ingen vegne, hvis vi bare gør, som vi plejer. 

– så vi sætter spørgsmålstegn ved status quo.

I min forretning ændre vi ting. Der er ingen anden måde at sige det på, for hvis jeg skal hjælpe dig med at nå dit mål, så må vi ændre måden, du gør tingene på i dag. 

Vi bliver nødt til at stille spørgsmål til de mennesker, som vi arbejder med, for og til, og vi sætter spørgsmålstegn ved om de teknologiske muligheder, analysemetoder og kommunikationskanaler der eksisterer, er de rigtige for dig og din målgruppe. Ikke kun digitalt men hele vejen rundt. 

 

Do Something media hvorfor meningsfuld markedsføring marketing branding annoncering
Do Something Walk (1) (1)

Mit navn er
Maria Voss

Jeg giver dig ikke nogle hurtige løsninger, 

– tilgengæld vil jeg gerne hjælpe dig med at opbygge en marketings løsning, der virker nu og i fremtiden.

Jeg stiftede virksomhed i maj 2016, og har siden da arbejdet med marketing for virksomheder og foreninger, som gør verdenen en lille smule bedre dag for dag.

Ring til mig på +45 22 82 54 46 eller send en e-mail til lets@dosomething.media

Partnere

Det rigtige værktøj til opgaven er det eneste, der giver mening. Derfor samarbejder jeg med nogle geniale specialister, når der skal produceres content m.m.

NORF Studio

Video og lyd

FROM Grafisk

Miljørigtige tryksager