LinkedIn Cheat Sheet 2020 – Hvilke billedstørrelser skal jeg bruge på LinkedIn?

Linkedin Billedstørrelser

LinkedIn Cheat Sheet 2020 – Hvilke billedstørrelser skal jeg bruge på LinkedIn?

LinkedIn billedstørrelser

Der er faktisk ikke nogle grænser for hvilke billedstørrelser du kan bruge på LinkedIn. Kun hvis du skal bruge dem til profilbilleder, cover og annoncer.

Der er faktisk ikke rigtigt nogle begrænsninger på, hvilke billedstørrelser og formater du kan anvende i dine indlæg og artiker. Kun fantasien sætter grænser! Til annoncering, profilbilleder og coverbilleder er der dog nogle begrænsinger, du skal arbejde indenfor. Nedenfor kan du se en liste over billedstørrelser og formater, samt vores anbefalinger til hvilken størrelse billeder og videoer, du kan anvende på LinkedIn. 

Cheatsheet til LinkedIn Billedstørrelser 2020

  • Profilbillede (personlig profil) 400 px 400 px (format: 1:1)
  • Coverbillede (personlig profil) 1536 px 768 px (format: 2:1)
  • Logo / Profilbillede (firma profil) 300 px 300 px (format: 1:1)
  • Coverbillede (firma profil) 1536 px 768 px (format: 2:1)
  • Annoncebillede (klik/trafik) 1200 px 627 px
  • Video størrelser til annonce (klik/trafik) 768 px x 576 px (format 4:3), 1920 px x 1080 px (format 16:9)

(px= pixels. Format= forholdet mellem længderne på billede eller video)

Upload dine billeder i PNG eller JPG filer. Hvis du ikke skal bruge dit indlæg til annoncering kan du anvende alle billedstørrelser og videostørrelser, men sørg for at de ikke er i dårlig kvalitet og mindre end 400 px. Prøv at få dine billeder og videoer i så god kvalitet som muligt hhv. 768 px eller 1200 px. Husk du også kan bruge vertikale videoer og billeder.

Vi kan anbefale, at optimere efter mobilvisning at du, når du deler billeder eller video, sørger for at du fylder mest muligt på newsfeeden. Dvs. at du med fordel kan dele kvadratiskebilleder (1:1 og 1080×1080 pixels) eller vetikale billeder i formatet (3:4).Billede og video formater på computer og mobil til sociale medier

Ved en googlesøgning kan du finde et utal af LinkedIn Cheat Sheets, som alle angiver forskellige størrelser på baggrundsbilleder, opslags- og videoformater m.m. Her angiver LinkedIn selv en række formater. Dog vil mange af disse formater ikke give mening for de fleste almene LinkedIn-brugere, da de henviser til en sidefunktion kaldet: ”Karriererside” som ikke er tilgængelig for alle, og selvfølgelig også er en betalingsløsning.

Delte videoer osv. fra andre sider vil blive formateret til et standardformat af LinkedIn automatisk.

Under alle omstændigheder bør du ikke uploade billeder mindre end 400 pixels og ifølge LinkedIn holde dig til ca. 1200 x 627 pixels. ( Men prøv dig frem! Det er meget sjovere!)

Held og lykke med det! Og giv os endelig en heads up, hvis du opdager mere om LinkedIn formater!

Følg Do Something på LinkedIn 

Maria Voss
maria@dosomething.media