Inspire to
do something

Nogle har fokus på mennesker og kultur, andre har fokus på planeten. 

Fælles for dem alle er et ønske om at gøre noget mere med deres markedsføring

 

Ønsker du også, at gøre noget mere med markedsføring?

Kontakt mig på tlf. 22825446 eller lets@dosomething.media

Mørkegrøn pil

Salg af kurser og uddannelser

– Designskolen Kolding fremmer innovation og bæredygtig udvikling gennem uddannelse. 

Jeg har siden 2017 assisteret Designskolen Kolding i markedsføringen af deres arrangementer, kurser og uddannelser via sociale medier. 

Gennem Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest annoncering har vi sendt tusinde til Designskolens landingssider, solgt kurser og uddannelser, og åbnet op for nye målgrupper og indsigter, som bidrager til måden, hvorpå skolen markefører sig selv i fremtiden.

Hør Anja fortælle om Designledelse som en del af vores kampagne her.

Let's do something with advertising!

Do Something media Kunde Designskolen Kolding markedsføring branding annoncering

Content marketing

– Fjernvarmens Informationsfond vil lære os, hvordan vi udnytter energien optimalt, samt udbrede verdens mest bæredygtige varmesystem.

På Fjernvarme.info er vores vigtigste opgave, at ændre måden hvorpå vi i Danmark bruger vores varme, samt opfordre danskerne til at deltage aktivt i ledelsen af deres lokale værk, så vi kan få flere bæredygtige løsninger på bordet. 

Med informationskampagner, content marketing og annoncering er vi kommet i kontakt med tusinde danskere via Grøn Fjernvarme og selskabernes egne kanaler. Vi har udbredt kendskabet samt bevistheden om hvordan danskerene bruger deres varme.

Besøg Grøn Fjernvarme på Facebook og se hvordan vi arbejder med fjernvarmen.

Let's do something with content marketing!

Branding

– Human Factor skaber bedre arbejdspladser. 

John Pagaard, direktør hos Human Factor, havde behov for at genopfinde hans virksomhed. Tiderne kaldte for et nyt navn, nyt logo, ny hjemmeside og ny strategi.

At genopfinde sin virksomhed er ikke nemt. Det skal føles rigtig og gå op i en højere enhed. 

Gennem uddybende samtaler om Johns fortid, nutid og fremtid, fik virksomheden nyt navn, logo og hjemmeside. Jeg har instrueret videoer og forfattet tekster og strategier, som favner og fremhæver Human Factors værdier og personlighed.

Besøg Human Factor her.

Let's do something with branding!

Do Something media Kunde Human Factor markedsføring branding annoncering

Rekruttering

– Spillestedet Stengade holder liv i kulturen. 

Det bliver svære og svære at rekruttere frivillige, også for Spillestedet Stengade. Da jeg holder meget af undergrundsmusik scenen og dansk musikkultur, besluttede jeg at sponsorere produktionen af content og rekrutteringsvideoer, hvilket resulterede i en markant stigning af ansøgere. Baren på Roskilde Festival leverer nu et overskud hvert år, som går direkte til vedligehold af Spillestedet Stengade.  Læs om vores rekrutteringsmetode på Roskilde Nyt eller besøg Stengade Goes Roskilde på Facebook, og se hvordan vi har hjulpet med at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor det handler om sammenhold, kultur, musik og frivillighed.

Let's do something more!