These companies
do something

Jeg har hjulpet disse virksomheder med at fortælle og dele deres historier online.
Læs et udpluk af hvad jeg konkret har arbejdet med nedenfor.

Designskolen Kolding

– Content marketing, annoncering og salg af kurser og uddannelse

Jeg har siden 2017 assisteret Designskolen Kolding i markedsføringen af deres arrangementer, kurser og uddannelser via sociale medier.. Herunder Diplomuddannelsen i Designledelse, Design i praksis for ledere og medarbejdere og Bæredygtig Fremgang.

Gennem Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest annoncering har vi sendt tusinde til Designskolens landingssider, solgt kurser og uddannelser, og åbnet op for nye målgrupper og indsigter, som bidrager til måden, hvorpå skolen markefører sig selv i fremtiden.

Hør Anja fortælle om Designledelse som en del af vores kampagne her.

Let's do something with advertising!

Do Something media Kunde Designskolen Kolding markedsføring branding annoncering
Do Something media Kunde FIF Marketing markedsføring branding annoncering

FIF Marketing

– Image, kendskab og content marketing

 

I 2016 besluttede FIF Marketing, at det var tid til at støve fjernvarmen lidt af og komme på sociale medier. Fjernvarme.info fik derfor i 2016 sin egen Facebookside.

Her vejleder vi forbrugerne, deler historierne fra værkerne, informerer om bæredygtighed, og gør fjernvarmen mere tilgængelig med sloganet: Fjernvarme er nærvarme. Gennem godt content og annoncering har jeg sendt tusinde danskere til Fjernvarme.info, udbredt kendskabet og brugen af Fjernvarmeskolen, og genereret rekordhøje besøgstal i værkerne på Varmens Dag.

Besøg Fjernvarme.info på Facebook og se hvordan vi arbejder med fjernvarmen.

Let's do something with content marketing!

Human Factor

– Brand og marketingstrategi

John Pagaard, direktør hos Human Factor, havde behov for at genopfinde hans virksomhed. Tiderne kaldte for et nyt navn, nyt logo, ny hjemmeside og ny strategi.

At genopfinde sin virksomhed er ikke nemt. Det skal føles rigtig og gå op i en højere enhed. 

Gennem uddybende samtaler om Johns fortid, nutid og fremtid, skabte jeg et nyt logo, fandt frem til navnet og designede virksomhedens hjemmeside. Jeg har instrueret videoer og forfattet tekster og strategier, som favner og fremhæver Human Factors værdier og personlighed.
Det er nu op til John at udleve brandet.

Besøg Human Factor her.

Let's do something with branding!

Do Something media Kunde Human Factor markedsføring branding annoncering

Stengade Goes Roskilde

– Corporate Cultural Responsibility – sponsorat

I 2017 oplevede foreningerne at antallet af frivillige faldt på festivalerne, og det blev svære og svære at rekruttere. Dette ramte også Spillestedet Stengade og deres bar på Roskilde Festival. Da jeg holder meget af undergrundsmusik scenen, besluttede jeg at sponsorere produktionen af content og rekrutteringsvideoer, samt hjælpe med at dele videoerne online. Hvilket resulterede i en markant stigning af ansøgere. Baren leverer et overskud hvert år, som går direkte til vedligehold af Spillestedet Stengade. 

Læs om vores rekrutteringsmetode på Roskilde Nyt her eller besøg Stengade Goes Roskilde på Facebook, og se hvordan vi har hjulpet med at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor det handler om sammenhold, kultur, musik og frivillighed.

Let's do something more!